Lider SNSD-a

Dodik: Banjaluka nije igrala fer prema čovjeku koji je dao mnogo gradu

  • 15.11.2020. 23:10

Lider SNSD-a Milorad Dodik obratio se građanima danas, zahvalio im se na povjerenju i poručio da je ova stranka poboljšala svoj rezultat u odnosu na prošle izbore.

"SNSD je ušao u ove izbore poštujući epidemiološku situaciju. Podsjećam da u ovih 15 dana nismo vodili kampanju zbog epidemiološke opasnosti. Nisam srećan i tužan sam što smo izgubili Banjaluku. Igor Radojičić je radio odgovorno svoj posao. To je nešto što je Banjaluka demokratski birala, poštujemo izbor građana. Isto tako mislimo da je to greška grada imajući u vidu da je razvoj koji je grad imao sigurno mogao da se nosi sa razvojem gradova koji su daleko veći od Banjaluke", rekao je Dodik.

"To je realnost da gradonačelnik ne bude Igor Radojičić. Nije mi prijatna činjenica da smo izgubili Banjaluku. Ali što se tiče Banjaluke i te stranačku poziciju, SNSD je u odnosu na 2018. godinu rastao", pručio je lider SNSD-a.

"Nastavićemo da sa svojim koalicionim partnerima širimo politiku i da obezbjedimo što bolju strukturu skupštine. Mada, razočarani smo činjenicom i o tome ćemo razgovarati, koalicioni rezultat je daleko veći nego što je bio rezultat za gradonačelnika. Što govori o tome da pojedini koalicioni partneri nisu igrali korektno i to nije bilo pošteno prema Radojičiću", poručio je Dodik i dodao da poraz može biti prilika i pokušaćemo da iskoristimo tu priliku. Isto tako pobjeda može biti zamka i ne znam kako će pobjednik to izbjeći.

"Banjaluka nije igrala fer prema čovjeku koji je dao mnogo gradu", dodao je Dodik.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.