Bratunac

Dodik u posjeti Tehničkom remontu

15:51, 21.06.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik bio je u posjeti Tehničkom remontu Bratunac. 

Tehnički remont potpisao je protokol o saradnji sa Civilnom zaštitom Republike Srpske.

Thumbnail

Nakon potpisivanja ugovora predstavljena je i mašina za deminiranje koju će koristiti predstavnici Civilne zaštite.

Dodik rekao je danas da je mašina za humanitarno deminiranje, koja je urađena u Tehničkom remontu Bratunac /TRB/, proizvod urađen po najvećim svjetskim standardima i biće konkurentna na evropskom i svjetskom tržištu.

"Radujem se danu kada će ova mašina izaći na eksterna tržišta i da ova kompanija ugovara isporuke svojih proizvoda", rekao je Dodik novinarima nakon obilaska mašine za humanitarno deminiranje sa vlasnikom i direktorom TRB Slavenom Ristićem i menadžer projektom Tomislavom Baševićem. 

Ističući da želi da ohrabri ljude da imaju povjerenje u poslovnu politiku ove kompanije koja sigurno obezbjeđuje posao za budućnost, Dodik je izrazio zahvalnost poslovodstvu, vlasniku kompanije i ljudima koji su rehabilitovali ovo predzeće. 

"Ovo je strateško preduzeće za Bratunac i za Republiku Srpsku i Vlada Srpske je dogovorila ovdje određene aranžmane kako bi pospješila razvoj nekih proizvoda i pomogla da se preduzeće i sa njim Srpska može pojavljivati na inostranim tržištima", istakao je Dodik. 

Thumbnail