Predsjednik SNSD-a

Dodik: Srpska želi mir i stabilnost

  • 22.12.2018. 14:34

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je u obraćanju zvanicama na kongresu Socijalističke partije Srbije u Beogradu da raspad bivše Јugoslavije nije bio pravedan za srpski narod i da su Srbi u BiH ne zato što žele, nego što moraju.

Dodik je napomenuo da je Republika Srpska zahvalna Srbiji i njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću za podršku koju daju kada je najpotrebnija, ali je ukazao da je Srpska godinama devastirana aktivnostima visokog predstavnika i da je u stalnoj borbi da se sačuva.

Prema njegovim riječima, Srpska samo želi mir i stabilnost i ne traži ništa osim onoga što joj je dao Dejtonski sporazum kome je bitno doprinijela Srbija.

Dodik je naglasio da je Srbija žrtvovala svoju stabilnost zbog Republike Srpske i bitno uticala da bude formirana, što joj Srpska sada vraća ljubavlju.

On je ocijenio da građani Republike Srpske ponekad vole Srbiju više nego njeni građani.

Dodik je tokom obraćanja zvanicama na kongresu socijalista rekao da mu je čast biti tu, te im je poželio uspjeh.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.