Kako bi mogao biti nastavljen evropski put

Dodik: Srpska posvećena sprovođenju izbornih rezultata

  • 15.01.2019. 14:17

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Republika Srpska posvećena sprovođenju izbornih rezultata u BiH kako bi mogao biti nastavljen evropski put.

Ističući potrebu odlaska visokog predstavnika i stranih sudija iz BiH, Dodik je naglasio da evropski put ne smije biti uslovljavan pitanjima u vezi sa NATO-om. 

"Nema konsenzusa o NATO-u, bez obzira na pokušaje nekih da prikažu kako je ranije donesena odluka o tome. To nije završeno, nije donesena odluka i biće loše za BiH ako ne bude sposobna da formira vlast na osnovu fer izbora. To je najveći mogući udarac za svaku zemlju, a posebno za BiH", rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu. 

Dodik je podsjetio da o pitanju NATO-a postoji rezolucija Narodne skupštine Republike Srpske koja je obavezujuća. 

"Naš problem vezan za NATO je što nas je bombardovao i u ratu se stavio na stranu naših protivnika, nanio ozbiljnu štetu srpskom narodu u materijalnim i ljudskim gubicima i što je navijački nastrojen za razgradnju Republike Srpske u političkom smislu", rekao je Dodik.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?