Predsjednik SNSD-a

Dodik: Radojičić kandidat za gradonačelnika Banjaluke

  • 03.06.2020. 15:27

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da će Igor Radojičić biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

- U svim opštinama gdje imamo načelnike idemo na pobjedu, a tamo gdje ih nemamo idemo na to da dobijemo naše načelnike uz podršku partnera. Naš kandidat u Banjaluci je /Igor/ Radojičić. Okupljamo skoro 80 odsto političkog kapaciteta u podršci ovakvom prijedlogu. Radojičić to zaslužuje jer je uradio ozbiljan posao i to su građani vidjeli - rekao je Dodik.

On je, uoči sastanka Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke iz izborne jedinice tri u Banjaluci, istakao da SNSD izlazi na izbore sa obrazom jer je učinio mnoge dobre stvari.

- To neće pokvariti različite neistine koje se šire u javnom prostoru - naglasio je Dodik.

Radojičić je to potvrdio na svom Fejsbuk profilu gdje je napisao da je uobličen koalicioni sporazum za lokalne izbore 2020. godine, koji će uskoro biti i svečano potpisan.

- To je blok koji u Banjaluci ima podršku najmanje dvije trećine građana i koji će obezbijediti stabilan razvoj Banjaluke i u naredne najmanje četiri godine - istakao je Radojičić.

Izbornu jedinicu tri čine Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Kneževo, Mrkonjić Grad, Šipovo, Јezero, Ribnik, Kupres, Istočni Drvar i Petrovac.