Srpski član predsjedništva BiH

Dodik: Prošli smo teška vremena i očekuje nas dug proces oporavljanja

  • 02.12.2019. 22:49

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, gostujući u emisiji "Ćirilica" Happy televizije istakao je da su Srbi u Republici Srpskoj prošli kroz težak period, te dodao da Republika Srpska neće priznati Kosovo.

"Mi smo prošli teško vreme. Srbi u Republici Srpskoj, prošli su jako teško vrijeme i posljednjih godina se jako teško oporavljamo. Teška je i pozicija našeg naroda na Kosovu. Za sve to, što smo se mi borili, za svoja prava i što se bore Srbi na Kosovu za svoja prava, najlakše je bilo Zapadu da optuži Srbiju i da kolektivno kažnjava Srbe. Mi u Republici Srpskoj ne priznajemo Kosovo. Naravno, ni Bosna i Hercegovina ne priznaje, jer ni ne može bez naše saglasnosti. Prva star je da bi Muslimani odmah priznali Kosovo, ali ne mogu bez naše saglasnosti. Druga je recimo, da Muslimani hoće da uvedu sankcije Rusiji, a mi nećemo. Ako BiH hoće da uvede sankcije Rusiji, a mi ne, onda nema odluke", rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.