Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik poručio da Tegeltija nije bezbjedan u VSTS

  • 08.12.2020. 11:38

Ne postoje bezbjednosni uslovi da Miloan Tegeltija može da radi u Visokom sudskom i tužilačkom savjetu.

Pokušaji ugrožavanja njegovog života su dostigli novo koji Srpska ne može da dozvoli. Oni Srbi koji pristaju da budu podanici međunarodne zajednice su kupljeni i prodati, istakao je Milorad Dodik, srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH.

On je rekao da je sve ovo pokušaj rušenje Republike Srpske, te da je Srpska ugrožena od svakodnevnih pokušaja napada koji dolaze iz političkog Sarajeva i od međunarodne zajednice. 

"Mi treba da se ovdje zaštitimo kako nam taj politički monstrum Srajevo ne bi mogao ništa. Vidjeli smo da oni žele da naprave novi zakon o VSTS i da ostale reforma ne treba da se provede i traži se da se o tome glasa samo u Pralmentu BiH. Prva mjere je da mi za to nećemo glasati", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da su svi Srbi koji brane interes Republike Srpske ugroženi, poput Tegeltije, te da i on i ostali dobijaju svakodnevne prijetnje smreću.

"Poruke o ubistvim mene i drugih su svakodnevne, ko god je pokušao da radi u interesu Republke Srpske će proći na taj način. Oni koji nisu vidlji a Srbi su to znači da su kupljeni. Pozivam sve Srbe u instituciojam BiH da se čuvaju političkog Sarajeva", naglasio je Dodik.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.