"Kočićev zbor"

Dodik: Ponovo čitam Kočića

  • 25.08.2019. 12:57

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, istakao je danas da se ljudi na Kočićevom zboru na Manjači ne okupljaju samo da se druže i vesele, već prije svega oko ideje slobode za koju se Petar Kočić borio.

"Za ovih 10 mjeseci otkako sam dole u Sarajevu shvatam bolje nego ikada šta je Kočić pisao. Ponovo čitam Kočića i uviđam da se politika u Sarajevu za sto godina nije bitno promijenila. Politika je ista, samo su se akteri promijenili", istakao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH na Kočićevom zboru.

Dodik je ponovio da su Srbi davno naučili da samo gdje imaju svoju državu imaju i slobodu, a ako nemaju državu onda im se desi Jasenovac ili etničko čišćenje koje se desilo u Hrvatskoj i značajnom dijelu Federacije BiH. 

On je napomenuo da su Srbi u Hrvatskoj danas izloženi maltretiranju i diskriminaciji, koja je sistematska i zadojena u namjeri da se i ono malo Srba što ih je ostalo etnički očisti, te ukazao da se to nedavno moglo vidjeti i u Kninu. 

"Nama nije mjesto u NATO-u, nego sa Srbijom. Nadam se da ću dosanjati san da ne bude granica sa Srbijom", istakao je Milorad Dodik na Manjači.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.