Potvrđen dolazak Lavrova

Dodik: Opozicija neće izbore, jer zna da gubi

  • 20.08.2018. 10:50

Predsjednik Srpske najavio je da će na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim koji 17. septembra dolazi u Banjaluku razgovarati o svim aktuelnim temama i istakao da će Lavrov prisustvovati i osveštanju temelja srpsko-ruskog pravoslavnog centra, u okviru kojeg će biti građena i crkva u ruskom stilu. 

"Lavrov dolazi 17. septembra u Banjaluku. Razgovaraćemo o svim aktuelnim temama, a prisustvovaće i osveštavanju temelja srpsko-ruskog pravoslavnog centra, u okviru kojeg će se graditi i crkva u ruskom stilu", rekao je Dodik za list "Alo".

Povodom komentara da je "ruski čovjek" zbog dobrih odnosa sa Rusijom, Dodik je poručio da je on "čovjek srpskog naroda".

"Ja sam čovjek srpskog naroda i tačka", rekao je predsjednik Srpske.

Dodik očekuje i ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima.

"Opozicija je već na plećima. Sve čini da se izbori proglase nevažećim. Opozicija neće izbore, jer zna da gubi, a mi ih hoćemo, jer sam siguran da pobjeđujemo na svim nivoima. Istraživanja pokazuju da kandidati SNSD-a ubedljivo vode ispred kandidata opozicije. Ja i Željka Cvijanović smo u prednosti nad Mladenom Ivanićem i Vukotom Govedaricom. Njihova politika je izdaja RS i dodvoravanje Sarajevu i Bakiru Izetbegoviću",zaključuje Dodik.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.