Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Odlazak Parovićeve gubitak za zdravstvo i za Srpsku

  • 28.11.2020. 16:37

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je saučešće porodici Mirjane Parović, medicinskog radnika i borca prve kategorije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koja je preminula od posljedica virusa korona u Nevesinju.

Dodik je naglasio da je sa velikom tugom primio vijest da je virus korona odnio život još jednog istaknutog zdravstvenog radnika koji je cijeli radni vijek proveo spasavajući živote drugih ljudi.

- Odlazak Mirjane Parović veliki je gubitak, prije svega, za njenu porodicu, ali i za njene sugrađane, kompletno zdravstvo i za Republiku Srpsku, jer smo izgubili hrabru i neustrašivu ženu borca koja je dala značajan doprinos i u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu - istakao je Dodik.

Istaknuti medicinski radnik Mirjana Parović preminula je juče u Bolnici u Nevesinju od posljedica zaraze virusom korona. Rođena je 1958. godine u Glavatičevu.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.