Dodik o navodnom prisluškivanju: To je ono što bi oni u opoziciji nazvali "performans"

  • 21.05.2020. 12:54

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je ono što je rekao sinoć na sjednci Narodne skupštine bio preformans.

"Naravno da je to bio dio odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje", rekao je Dodik.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik vodio političku igru sa poslanicima Nebojšom Vukanovićem i Draškom Stanivukovićem kada je rekao da zna "šta pričaju poslanici opozicije".

Lukač je rekao da se jutros mnogi utrkuju ko će prije podnijeti prijavu protiv Dodika, a da je to već uradio Milan Tubin, poslanik SDS-a, te da se po jednom predmetu ne može voditi više sudskih postupaka.

"Možemo da vratimo snimak i da vidimo da je to samo jedna politička igra. Milorad Dodik im "baci im političku lopticu" i oni se sa njom igraju danima", rekao je Lukač.

Ministar kaže da ništa nije sakriveno od javnosti i pozvao je skupštinski Nezavisni odbor, koji ima pravo nadzora nad radom Ministarstva unutrašnjih poslova, da izvrši sve neophodne provjere.

"Ja odgovorno tvrdim da nema nikakvog prisluškivanja, naročito narodnih poslanika, a ni bilo koga drugog u Srpskoj ko se ne bavi kriminalom i ko nije eventualno potencijalni terorista i ko može da ugrozi Srpsku. Samo u skladu sa sudskim odlukama se vrše određene mjere", rekao je Lukač.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.