Rekordna ljetna posjećenost 

Dodik: Na Jahorini bolje nego na moru

  • 16.08.2018. 19:31

Jahorina iza sebe ima dvije najuspješnije sezone. Ljetna već bilježi rekordnu posjećenost. Od zimske se očekuje mnogo više. Sistem za vještačko osnježavanje jedini je garant da će tako i biti. Predsjednik Srpske, do vrha planine je stigao žičarom i zajedno sa rukovodstvom Olimpijskog centra obišao je radove.

“Ovo što se sada radi ovdje košta 12 miliona maraka iz Razvojne banke, a ukupno je Srpska dala preko 50 miliona. Mi želimo da Jahorina bude jedna od boljih u regionu i koja će privući posjetioce i zimi i ljeti i evo ja mogu da posvjedočim da je ovdje bolje, nego na moru. Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali, načelniku Pala, Mrdi, i Eleku, koji su dio dobre atmosfere da se ovdje ne odustane,“ rekao je Milorad Dodik.

Bez pomoći Vlade Srpske, Jahorina bi ostala najveći gubitaš. Novi sistem za osnježavanje biće garant sigurnog skijanja na olimpijskoj ljepotici, uvjerava mendžment OC.

“U toku je postavljanje folije, od 21. avgusta krećemo sa punjenjem jezera vodom, to je jako bitna informacija za Jahorinu koja daje garanciju da će planina imati sigurnih 120 dana skijanja i 60 dana tokom ljeta,“ kaže Dejan Ljevnajić, direktor OC “Jahorina“

“Uradili smo za godinu dana ono što je malo ko očekivao, hronični gubitaš koji je osam godina poslovao negativno, ove godine prvi put su zabilježeni pozitivni rezultati,“ rekao je Ljubomir Mrda, član Nadzornog odbora OC “Jahorina“.

Predsjednik Srpske na Jahorini je danas upriličio i prijem za srpske odbojkašice i odbojkaše koji su već danima u Palama, na sportskim pripremama.

“Da svi su ovdje oduševljeni ovim boravkom, brigom i pažnjom od hale do hotela, kafića, ulice, oni doživljavaju puno, puno ljubavi,“ Zoran Gajić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije.

A, na Jahorinu predsjednik je donio i poklone. Ručne satove sa njegovom posvetom za srpske reprezentativce. Ni predsjednik nije ostao bez poklona, od Odbojkaškog saveza Srbije, na poklon je dobio dres sa potpisima svih igrača.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)