Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Mitropolit Amfilohije okupio srpski narod

  • 01.11.2020. 16:59

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je blaženopočivši mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije okupio srpski narod, što se vidjelo tokom litija koje su organizovane radi odbrane svetinja u Crnoj Gori.

"Često je govorio kada je dolazio u Republiku Srpsku da je Republika Srpska krštena, da je Srbija polukrštena, a Crna Gora još nekrštena. Vjerujem da je na kraju života mogao da posvjedoči činjenici da se u okviru litija i borbe za svetinje u Crnoj Gori okupio sav narod i u Srbiji i Republici Srpskoj dajući podršku", rekao je Dodik novinarima u Podgorici.

Prema njegovim riječima, to se vidjelo i danas na njegovoj sahrani na kojoj se i u uslovima pandemije virusa korona okupio ogrman broj ljudi.

"Mogu samo da mislim da toga nije bilo koliko bi ovdje bilo ljudi", dodao je Dodik, koji je u Podgorici prisustvovao sahrani blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija. 
 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.