Predsjednik Srpske

Dodik: Javnost konačno zna ko je htio da prizna Kosovo u ime BiH

  • 05.09.2018. 14:54

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je dobro da je "srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić priznao da je uz njegovu saglasnost u Banjaluku pozvan lažni ministar lažne države Kosovo i da javnost u Republici Srpskoj konačno zna ko je na mala vrata htio da prizna Kosovo u ime BiH".

"Ponižavajuće i katastrofalno je to što je Ivanić prihvatio da se Pacoli uvaži kao ministar u Republici Srpskoj, dok se Bakir Izetbegović iz sarajevske zavjetrine smije i uživa u srpskoj bruci i sramoti, a sve za interese probosanske politike", rekao je Dodik komentarišući Ivanićevu izjavu da BiH kao zemlja domaćin ima obavezu da pozove sve zemlje članice Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi (SEECP), te da je Priština od 2014. godine članica tog procesa. 

Predsjednik Republike je naglasio da se Srpskoj izgleda morao desiti i Prilepin i Pacoli da narod shvati kakvu izdaju Srpske i njenih interesa SDS i PDP godinama provode u Sarajevu. 

"Što se tiče Ivanićeve opaske da je ovo predstava koju smo izveli Pacoli i ja, kako lažljivo i zlurado reče kao 'stari drugovi', poručujem mu samo jedno - nije majka karala sina što je kockao nego što se vadio", rekao je Dodik.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.