Predsjednik SNSD-a

Dodik: Idemo na veliku pobjedu na lokalnim izborima

  • 03.06.2020. 15:50

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da ta stranka na lokalnim izborima ide na veliku pobjedu, uključujući izbornu jedinicu tri u kojoj tradicionalno ima dobre rezultate.

"U svim opštinama gdje imamo načelnike idemo na pobjedu, a tamo gdje ih nemamo idemo na to da dobijemo naše načelnike uz podršku partnera. Naš kandidat u Banjaluci je (Igor) Radojičić. Okupljamo skoro 80 odsto političkog kapaciteta u podršci ovakvom prijedlogu. Radojičić to zaslužuje jer je uradio ozbiljan posao i to su građani vidjeli", rekao je Dodik.

On je, uoči sastanka Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke iz izborne jedinice tri u Banjaluci, istakao da SNSD izlazi na izbore sa obrazom jer je učinio mnoge dobre stvari.

"To neće pokvariti različite neistine koje se šire u javnom prostoru", naglasio je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da je danas održan sastanak devet političkih partija na kojem je usaglašen koalicioni dogovor koji će biti potpisan do kraja mjeseca.

"To je blok koji u Banjaluci ima podršku najmanje dvije trećine građana i koji će obezbijediti stabilan razvoj Banjaluke i u naredne najmanje četiri godine", istakao je Radojičić.

Izbornu jedinicu tri čine Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Kneževo, Mrkonjić Grad, Šipovo, Jezero, Ribnik, Kupres, Istočni Drvar i Petrovac.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић