Vladajuća koalicija nastavlja djelovanje

Dodik i Pavić: Nema razmimoilaženja

  • 01.11.2019. 14:12

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da između SNSD-a i DNS-a nema razmimoilaženja i da je to najskladnija politička koalicija.

Dodik je, nakon sastanka sa liderom DNS-a Markom Pavićem, novinarima u Banjaluci rekao da su dogovorili da nastave razgovore i da razmatraju temu po temu i nivo po nivo, da bi rješavali probleme.

"Danas smo razgovarali o nivou Republike Srpske i ostaje da dogovorimo još neke stvari šta treba da radimo. Potom treba da se dogovorimo o nastavku saradnje na drugim nivoima vlasti", naveo je Dodik.

Na današnjem sastanku Dodika i Pavića razgovarano je o koalicionoj saradnji ove dvije stranke.

Delegacije dvije stranke održale su prošle sedmice sastanak, nakon kojeg su Dodik i Pavić poručili da koalicija nastavlja da funkcioniše.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je danas u Banjaluci da je na sastanku sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom zaključeno da vladajuća koalicija u Republici Srpskoj, u kojoj su ove dvije partije, nastavi djelovanje jer je to u interesu građana i Srpske.

Pavić je, nakon sastanka sa Dodikom na kojem je bilo riječi o koalicionoj saradnji dvije partije, rekao novinarima da je tokom razgovora zaključeno da je Srpskoj potrebna stabilnost s ciljem rješavanja političkih i ekonomskih problema.

Delegacije dvije stranke održale su prošle sedmice sastanak, nakon kojeg su Dodik i Pavić poručili da koalicija nastavlja da funkcioniše iako postoje problemi na nižim nivoima.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм