Potvrđeno u Banjaluci

Dodik i Cvijanovićeva početkom oktobra u Rusiji kod Putina

  • 04.09.2018. 16:46

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da on i predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović početkom oktobra putuju u Rusiju gdje će se sastati sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Predsjednik Dodik nije otkrivao teme razgovora koji će voditi sa ruskim predsjednikom, ali je najavio da će po njihovom povratku u Srpsku javnost biti o tome obaviještena.

SNSD vjeruje u veliku pobjedu

Dodik je rekao danas pred početak sjednice Gradskog odbora SNSD-a da vjeruje u veliku pobjedu te stranke i njenih kandidata na predstojećim izborima.

"Ta pobjeda će biti apsolutna i na poziciji stranke i na poziciji kandidata. SNSD ima s čime da izađe na ove izbore i kada se okrenemo iza sebe, od 2014. do ove godine, mislim da smo samo nizali dobre rezultate i velike uspjehe", rekao je Dodik novinarima uoči operativnog sastanka svih organa Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, povodom priprema za predstojeće opšte izbore.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.