Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Doboj izabrao dobar put približavanjem Banjaluci

  • 29.05.2019. 20:01

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da je Doboj izabrao pravi put političkim približavanjem Banjaluci.

"Doboj je pokazao snagu i na vanrednim izborima za gradonačelnika kada je iskazano političko jedinstvo svih faktora. To je način na koji se mogu graditi lokalne zajednice", rekao je Srni Dodik tokom posjete Doboju gdje se sastao sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem, predsjednikom Skupštine grada Sanjom Vulić i predsjednikom povjereništva dobojskog SNSD-a Obrenom Petrovićem. 

Dodik, koji je i lider SNSD-a, kaže da je zadovoljan što je Doboj izabrao taj put koji će se pokazati kao dobar izbor. 

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić naglasio je da je današnji susret još jedan vid podrške predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i podsjetio na uspostavljeno političkoi jedinstvo tokom prijevremenih izbora za gradonačelnika Doboja, od kojeg očekuje samo dobrobit za ovu lokalnu zajednicu. 

On kaže da Doboj planira da realizuje mnogobrojne projekte zahvaljujući podršci srpskog člana Predsjedništva BiH, Vlade Republike Srpske i njenih institucija. 

Predsjednik Skupštine grada Doboja Sanja Vulić očekuje da će političko približavanje Doboja Banjaluci, odnosno "Obrenove grupe" i SNSD-a, rezultirati uspjehom za ovu lokalnu zajednicu. 

Vulićeva, koja je i član Predsjedništva SNSD-a, istakla je da je Doboj izabrao dobar put da postane jedna od stabilnih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, što je cilj SNSD-a kada je riječ o lokalnim zajednicama širom Srpske. 

Predsjednik povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović naglasio je da će SNSD biti najjača politička opcija u Republici Srpskoj i Doboju zahvaljujući podršci, prije svega, naroda. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.