Predsjednik SNSD-a

Dodik: Cilj - razvoj Srpske i očuvanje mira

  • 15.06.2019. 15:57

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Laktašima da je politika stranke koju predvodi zasnovana na stabilizaciji, jačanju i razvoju Republike Srpske, a da je glavni cilj očuvanje mira.

"SNSD je opredijeljen za politiku širenja saveza za Republiku Srpsku i danas smo za ovo dobili podršku. Sve naše aktivnosti biće u skladu sa ciljevima koji su poznati", rekao je novinarima Dodik, nakon što je na Saboru SNSD-a reizabran za predsjednika stranke. 

On je istakao da su ga za predsjednika jednoglasno kandidovali svi odbori SNSD-a. 

"SNSD u kontinuitetu pobjeđuje na opštim i lokalnim izborima. Naši pojedinačni kandidati su, takođe, pobijedili na izborima, što dovoljno govori o snazi partije", dodao je Dodik. 

On je naglasio da je na Saboru izabran i Glavni odbor stranke koji će činiti 499 članova. 

"Izabrali smo i Statutarnu komisiju i Nadzorni odbor stranke, što je veoma važno. Potpredsjednici partije biće birani na sjednici Glavnog odbora koja bi trebalo da bude održana u narednih mjesec dana", objasnio je Dodik. 

On je naveo da SNSD želi nastaviti kontinuitet pobjeda na svim novima u izbornim ciklusima koji slijede, za šta ima ozbiljnu strukturu i organizaciju. 

"BiH se mora vratiti izvornom Dejtonu, a ne da se ovdje mrcvarimo. Ostajemo privrženi konstituisanju organa na nivou BiH, saradnji sa koalicionim partnerima, stabilnosti, miru, reginalnoj saradnji, te našim politikama i ne prihvatamo ucjene, pritiske i bilo kakve štetne odluke", zaključio je Dodik. 

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија