Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik čestitao Vaskrs: Praznik pobjede života i nada u bolju budućnost

  • 01.05.2021. 12:20

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vjernicima, naglasivši da je Vaskrs praznik pobjede života, ali i nade u novu, bolju, svjetliju i sigurniju budućnost.

"Želim da proslavljajući Vaskrs, proslavimo život koji upravo na taj veliki praznik dobija svoje puno značenje. U vremenu pandemije koja je zahvatila cijeli svijet, mi i ove godine u istim uslovima proslavljamo naš veliki praznik sa nadom da će naše molitve za zdravlje, mir, blagostanje i opšte dobro biti uslišene", istakao je Dodik u Vaskršnjoj čestitki.

Uz poziv na solidarnost i zajedništvo, Dodik je naveo da je sada, više nego ikada potrebno okrenuti se porodici, prijateljima i svom narodu, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

"Uz iskrene želje za dobro zdravlje, radost i mir, pozdravljam vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom - Hristos vaskrse", naglasio je Dodik u čestitki i poželio sveštenstvu i vjernicima da predstojeće praznične dane provedu u dobrom zdravlju, duhovnom miru, slozi i radosti.

Srpska pravoslavna crkva obilježava sutra najveći hrišćanski praznik Vaskrs. 

(FOTO: Bojana Vasić)

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина