Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik čestitao Majdovu osvajanje bronze u Kini

  • 14.12.2019. 12:52

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je reprezentativcu Srbije u džudou Nemanji Majdovu iz Istočnog Sarajeva osvajanje bronzane medalje na Masters turniru u Kini, čime je obezbijedio normu za učešće na Olimpijskim igrama.

Dodik je naglasio da je Nemanja Majdov, zajedno sa svojim ocem LJubišom koji mu je trener, po ko zna koji put pokazao svoju superiornost, srčanost i snagu na sportskom terenu.

"Još jednom ste sve nas, koji stojimo uz Vas i podržavamo Vaš sportski duh i snagu, učinili ponosnim i srećnim. Republika Srpska i Srbija ponosni su što ste osvajanjem ove medalje definitivno osigurali svoje učešće na Olimpijskim igrama", istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je Nemanji i njegovom ocu LJubiši Majdovu još mnogo uspjeha i medalja, kao i lične i porodične sreće.

"Želim da u godinama koje su pred Vama nastavite da nižete pobjede i ostanete veliki sportista hrabrog srca koji će još dugo gospodariti na sportskim takmičenjima", naglasio je Dodik.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм