Dodik će dočekati Vučića na Aerodromu "Banjaluka" u Mahovljanima

  • 21.04.2021. 18:03

Delegaciju Srbije, koju će predvoditi predsjednik Aleksandar Vučić, sutra će na Aerodrom "Banjaluka" u Mahovljanima dočekati srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Protokolom posjete predviđeno je da delegacija Srbije, koja će sutra posjetiti Republiku Srpsku, na aerodrom stigne u 8.00 časova, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

U 8.20 časova predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće sa Vučićem u Palati Republike u Banjaluci.

Na početku sastanka snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u 8.20 razgovaraće sa predsjednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske.

U isto vrijeme predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće sa predsjednikom Vlade Srbije Anom Brnabić u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije biće održana u 9.15 časova u Palati Republike.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sjednice, a nakon sjednice predviđena je konferencija za medije.

U delegaciji Srbije, koju će predvoditi Vučić, osim Dačića i Brnabićeve, biće i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.