Predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik: Božić - prilika za okupljanje porodice

  • 06.01.2019. 19:43

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Božić prilika za okupljanje porodice, te da je važno da ljudi budu posvećeni jedni drugima.

"Važno je da budemo posvećeni jedni drugima, da se zaborave svi nesporazumi i da se okrenemo zajedničkom životu u okviru porodice, dragih ljudi, da svima poželimo dobro, a da onima, koji su nekada prema nama možda i zgrešili, oprostimo i da na ovom prostoru živimo život dostojan čovjeka i naroda koji ovdje živi", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. 

On je svim pravoslavnim vjernicima čestitao Badnji dan i sutrašnji Božić tradicionlanim pozdravom "Mir Božiji, Hristos se rodi!". 

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je važnost okupljanja za Božić, ukazujući da je to vrijeme za slanje dobrih poruka, ali i da se pokažu vrijednosti na kojima počivaju Republika Srpska i društvo. 

"Zadovoljna sam što Republika Srpska ide stabilno u budućnost i da smo ekonomski i politički stabilni i jaki", poručila je Cvijanovićeva. 

Ona je čestitala Božić svim vjernicima koji ga proslavljaju, kao i Dan Republike svim građanima Republike Srpske. 

Njegovo preosveštenstvo episkop banjalučki Jefrem služio je Večernje bogosluženje u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci i osveštao badnjak u prisustvu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.