Koronavirus

Dodik: Ako se situacija pogorša, nešto ćemo morati poduzeti

  • 25.06.2020. 21:14

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik rekao je večeras gostujući na RTRS-u da nema namjere u ovom trenutku da se donose represivnije mjere zbog virusa korona, ali ako se epidemiološka situacija pogorša moraće nešto da poduzmu.

"Nemamo namjeru u ovom trenutku da donosimo neke represivnije mjere, ali ako se epidemiološka situacija pogorška nešto ćemo morati poduzeti na tom planu. Ne možemo biti neodgovorni i reći da nas to ne zanima", rekao je Dodik.

Ono što je značajno da mi nemamo značajnog priliva u bolnice.

"Mi nismo prestali sa mjerama koje su tražile distancu i nošenje maski u zatvorenom prostoru, a mnogi se toga ne pridržavaju", rekao je Dodik i dodao da je važno to što nemamo značajnog priliva u bolnice.

"Nažalost sada dobijamo iz čitave Republike Srpske podatke o zarazama što govori o tome da nismo naučili lekciju i da ponavljamo greške. Pričao sam sa ministrom zdravlja koji mi je rekao da ovi simptomi nisu jaki i da je to najčešće zbog putovanja i kretanja ljudi koji to donose sa strana i usljed određenih porodičnih okupljanja", rekao je Dodik.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.