Spreman projekat

Doboj: Zaštita od poplava ostaje prioritet gradskih vlasti

  • 08.01.2019. 19:23

Od ove godine očekujemo mnogo poručuje sa prijema povodom Božića i Dana republike dobojske vlasti. Saradnja sa entitetskim i BH vlastima daju im nadu da će biti lakše realizovati započete projekte. Zaštite od poplave je prvi, a radiće se u dvije faze. 

"Prva faza je 24 miliona druga 16 ukupan iznos projekta preko 40 miliona. Imamo uvjeravanje Vlade RS da ćemo zajedničkim snagama ući u taj prijekat i jendom za svagda riješiti taj problem rijeke Bosne“, kaže Boris Jerinić, zamjenik gradonačelnika Doboja.

Projekat je spreman, slijedi revizija i zatvaranje finansijske konstrukcije. Zajedno ćemo lakše i na tom i ostalim poslovima, vjeruje i lokalni SNSD.

“Zaista je dobro da se i lokaalna vlast pregrupisala na vladajuću strukturu i da se napravi određeni konekt prema Vladi RS to će za lokalnu zajendicu značiti mnogo“, kaže Zoran Blagojević, odbornik SNSD-a u SG Doboja.

Mišljenje dijele i privrednici. Najavljeni radovi i njima će stvoriti predulosve za nove poslove i radna mjesta.

"Uglavnom radna mjesta očekujem u oblasti građevine, niskogradnje stanogradnje i oko ovog putničkog i teretnogo programa saobtraćaja i ove uslužne djelatnosti koje prate tekuća održavanja to su zanatske djelatnosti, bravari, mehaničari“, kaže Ratko Močić, privrednik.

Zajedništvo i razvoj raduju i one koji su stvarali Srpsku. Uz ostvarenje prava borci se raduju Danu Republike i žele da svaki naredni bude bolji. 

"Republika je danas vidimo danas izložena raznim izazovima, ali uspijevamo zajediništvom da prevaziđemo većinu problema i nadam se da će se dogodine dan RS slaviti sve dostojanstvenije i veličanstvenije", kaže Sretko Bukejlović iz Udruženja veterana RS.

Veterani će i sutra da daju svoj doprinos, darivanjem krvi, ali i odlaskom na centralnu proslavu. Grad Doboj u Banjaluci će sutra predstavljati delegacija. Zato su danas okupili saradnike da proslave praznike i najave godinu rada.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)