Zvornik

Dnevno će biti testirano 50 studenata na virus korona

  • 16.05.2020. 16:59

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske - Regionalni centar u Zvorniku dnevno će testiraće 50 studenata na virus korona, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Gradski štab za vanredne situacije Zvornika apelovao je juče da se omogući većeg broja jer je Regionalni centar bio ograničen na 20 testiranja dnevno za cijelo područje koje pokrivaju, od Bijeljine od Vlasenice.

U prethodna dva dana samo iz Zvornika prijavilo se 300 studenata koje je popunilo upitnik Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo.

Iz Gradskog štaba su naveli da je kućnoj izlolaciji 328 lica, a da je ta mjera istekla za 1.283 osobe.

Komunalna policija je tokom protekla tri dana kontrolisala 60 lica u kućnoj izolaciji, od kojih je 59 bilo na adresi, a jedno nije.

Policijski čas nije poštovalo jedno lice, a ostale mjere zabrane nisu kršene.

Na graničnim prelazima Karakaj, Šepak, Bratunac i Skelani koje pokriva Јedinca granične policije Zvornik zabilježeno je 2.505 prelazaka, na ulazu u BiH 1.261, a na izlazu 1.244.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zvornik pozvao je građane da odgovornim ponašanjem brinu o svom zdravlju i poštuju propisane mjere i naredbe.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.