Predsjednik Socijalističke partije

Đokić: Socijalistička partija nije organizator nikakvog okupljanja ispred prostorija u Banjaluci

  • 25.01.2020. 09:49

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da ta partija nije organizator nikakvog okupljanja ispred prostorija u Banjaluci.

"Sinoć se u javnosti pojavila priča da se ispred partije organizuje okupljanje našeg članstva. Želim da demantujem ovu informaciju i da kažem da je riječ o zloupotrebi ličnih podataka našeg članstva", rekao je predsjednik Đokić.

On je dodao da je neko na brojeve telefona slao SMS poruke pozivajući članstvo na skup.

"To nije partijski poziv, to niie stav niti jednog našeg gradskog ili opštinskog odbora, iza njega ne stoje organi partije i želim da pozovem članstvo da ne nasjeda na ovakve pozive ili bilo kakve provokacije", rekao je Đokić.

On je dodao da organi SP rade na stabilizaciji partije, a ne na daljem rušenju njenog ugleda i velikog rezultata koji je napravljen.

Đokić je najavio da će SP podnijeti prijavu MUP-u Republike Srpske protiv određenog broja ljudi za zloupotrebu ličnih podataka članstva i uzurpaciju partijske Fejsbuk stranice.

"SP su stvarale generacije, ona nije ničija privatna svojina zbog čega ćemo preuzeti sve zakonske radnje da zaštitimo naše članstvo i imovinu naše partije", zaključio je Đokić.

Izvršni odbor SP osudio Selakovo samoinicijativno djelovanje

Izvršni odbor Gradskog odbora Socijalističke partije (SP) Banjaluka najoštrije je osudio samoinicijativno djelovanje isključenog narodnog poslanika i bivšeg predsjednika Gradskog odbora SP Banjaluka Gorana Selaka i njegovo grubo kršenje Statuta partije.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP Banjaluka ne podržava nelegalno organizovanje skupa ispred SP, kojeg vodi Selak, a data je puna podrška predsjedniku partije Petru Đokiću i organima partije.

Iz Izvršnog odbora su pozvali na striktno poštivanje Statuta stranke i traže od najviših organa SP da donese odluke povodom samoinicijativnih djelovanja Selaka i drugih narodnih poslanika SP koji, "ne rade u interesu politika, programa i vrijednosti partije", saopšteno je iz SP.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP danas je u Banjaluci održao proširenu sjednicu kojoj su prisustvovali mnogi istaknuti funkcioneri i članovi Gradskog odbora.

Sastanak su vodili potpredsjednici Gradskog odbora SP Banjaluka Zdenka Gojković i Velibor Stanić, a prisustvovao je i potpredsjednik SP iz krajiške regije Živko Marjanac.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином