Optimizam lidera SP

Đokić: Socijalisti očekuju 100 hiljada glasova na izborima

  • 10.06.2018. 15:48

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas da su socijalisti veoma dobro organizovani u cijeloj Republici Srpskoj i da na predstojećim izborima očekuju da osvoje 100 hiljada glasova.

Đokić, koji je danas u Foči prisustvovao otvaranju novih prostorija Opštinskog odbora SP-a, rekao je da od fočanskog odbora očekuje novi entuzijazam i novi nivo posvećenosti partijskom radu, koji će biti u funkciji pobjedničkog rezultata. 

"I u Foči, kao i u drugim gradovima Srpske, imamo kvalitetne kadrove i uvjeran sam da će ideja socijalista na izborima dobiti opštu dimenziju podrške, jer se u našem društvu još uvijek moramo boriti za viši nivo socijalne pravde, solidarnosti i humanosti, ali i slobode koje mnogi žele da uzurpiraju", rekao je Đokić. 

On je ocijenio da je "biti socijalista danas postalo moda", što ga raduje. 

"I u Foči se to dešava, ali i u drugom gradovima, tako da gajim optimizam da ćemo ostvariti mnogo bolji rezultat nego na prethodnim izborima", rekao je Đokić. 

Fočanski socijalisti nedavno su formirali novi opštinski odbor, a za predsjednika je izabrana Slađana Kostović Blagojević. 

"Možemo obećati ozbiljan rad. Na oktobarskim izborima očekujemo dobar rezultat i pobjedu u Hercegovini", rekla je Blagojevićeva. 

Svečnom otvaranju prostorija u Foči prisustvovali su visoki funkcioneri SP-a Milenko Savanović, Jasmina Davidović i Predrag Gluhaković.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм