Demanti Opštinske uprave Teslić

  • 13.10.2020. 10:04

Opštinska uprava Teslić demantovala je navode iz teksta objavljenog na našem portalu, a preuzetog sa portala eTeslic.com.

Demanti prenosimo u cijelosti:

"Dana 12. oktobra u 15:30 časova na portalu Alternativne televizije objavljen je tekst pod naslovom "Na milionskom tenderu Opštinska uprava Teslić odbacila lokalno preduzeće, iako je ponudilo najnižu cijenu!" u kojem se iznose potpune neistine i neprovjerene informacije portaloida ETeslić, koji nema impresum niti kontakt informacije.

Tender koji se navodi u pomenutom tekstu je u proceduri, te bilo kakvi komentari o tenderu koji nije završen nisu u skladu sa zakonom. Sve kvalifikacije iznijete u pomenutom tekstu ne odgovaraju istini, a prenošenje takvih neistina bez kontaktiranja druge strane nije u skladu sa profesionalnim etičkim kodeksima i novinarskom praksom.

Takođe, potpuna je neistina da je bilo ko sa portala ETeslić kontaktirao niti pokušao da kontaktira bilo koga u Opštinskoj upravi Teslić za komentar o pomenutom slučaju.

U cilju umanjivanja štete izazvane objavljivanjem pomenutih neistina, a u skladu sa Zakonom, tražim da se tekst demantija objavi na portalu Alternativne televizije bez izmjena i komentara".

 
 

Тагови: