Nebojša Radmanović

Deklaracija SDA još više usložila situaciju u BiH

  • 17.09.2019. 12:22

Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović ocijenio je da je deklaracija SDA dodatno iskomplikovala već komplikovanu situaciju u BiH i da je izlaz iz mnogih problema poštivanje Dejtona.

Radmanović je rekao da deklaracija SDA predstavlja jasno kršenje Dejtona i pokazuje da ova stranka nije imala namjeru da formira Savjet ministara.

On je istakao da će na sjednici Glavnog odbora SNSD-a, koji će biti održan sutra u 14.00 časova u Banskom dvoru u Banjaluci, biti zauzeti jasni stavovi o ovom pitanju.

"SNSD se poziva na svoj početni stav, a to je poštivanje Dejtona i samo Dejtona jer on predstavlja izlaz iz mnogih problema u kojima se nalazi BiH", istakao je Radmanović na konferenciji za novinare.

On je rekao da SNSD traži povrat prenesenih nadležnosti Srpske i sutra će na sjednici ova stranka zatražiti podršku Narodne skupštine za ove stavove.

Radmanović je pozvao političare u Srpskoj da budu jedinstveni.

On je rekao da nakon usvajanja deklaracije SDA nije bilo prave reakcije međunarodne zajednice, te naglasio da je visoki predstavnik nanio ogromnu štetu BiH.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.