MUP Republike Srpske

Dan Republike proslaviti dostojanstveno i u miru

  • 04.01.2019. 12:29

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pozvali su građane da 9. januar - Dan Republike proslave dostojanstveno i u miru, kao i da dođu u Banjaluku na svečano obilježavanje ovog praznika.

MUP Srpske preduzima pojačane mjere radi održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu, saopšteno je iz ovog ministarstva. 

Građanima koji budu željeli da prate svečani defile savjetuje se da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu i da ne nose pirotehnička sredstva i ostale opasne predmete. 

Iz MUP-a građanima savjetuju i da, zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužve, ne nose ruksake i torbe i da kod sebe imaju neki identifikacioni dokument. 

Predstavnike medijskih kuća, ostale subjekte i građane podsjećaju da je 9. januara na području Banjaluke zabranjena upotreba dronova radi bezbjednosti učesnika. 

Iz MUP-a napominju da predstavnici medijskih kuća, koji su se akreditovali za praćenje svih događaja povodom proslave Dana Republike, treba da jasno istaknu akreditaciju bez koje neće moći da uđu u Sportsku dvoranu "Borik".

Predstavnici medija obavezni su da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, navodi se u saopštenju. 

Foto: Nezavisne novine

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)