Predsjednik SP Srbija

Dačić dao punu podršku Đokiću

  • 31.01.2020. 16:33

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem sa kojim je razgovarao o saradnji dvije sestrinske partije.

Na sastanku su razgovarali i o aktuelnim temama u Republici Srbiji i Republici Srpskoj. Predsjednik SPS Ivica Dačić je istakao da je najvažniji nacionalni i državni interes SPS kao i države Srbije očuvanje, jačanje i stabilnost Republike Srpske.

Ponovo je potvrđena odlična saradnja koja je u interesu našeg naroda sa obje strane Drine i dogovoreno je da će se održati sastanak dva partijska rukovodstva u narednim nedeljama kao nastavak redovne međupartijske saradnje.

Istaknuto je i da je trajno opredjeljenje socijalista - ekonomski i politički razvoj i osnaživanje naših zemalja i našeg naroda, kao i da su dvije partije, sa istom idejom ljevice, oduvijek radile i nastaviće da rade zajednički za Srbiju i Srpsku - zbog toga je prioritet naših partija očuvanje dobrih odnosa koji doprinose stabilnosti u regionu u ovom važnom periodu kada se naša država bori za prava svog naroda koji živi i van njenih granica.

Socijalistička partija Srbije i predsjednik Ivica Dačić daju punu podršku jedinstvu Socijalističke partije Republike Srpske i Petru Đokiću kao njenom predsjedniku.