S ljubavlju hrabrim srcima

Cvijanovićeva se zahvalila učesnicima humanitarne akcije

  • 27.12.2018. 15:45

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je danas zahvalnicu učesnicima humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" za pomoć da se organizuje i uspješno sprovede ova humana akcija.

"Posebno sam srećna što ste pokazali želju da pomognete svojim drugarima kojima je pomoć potrebna. Ponosna sam što ste kao moji partneri, svojim talentom dali veliki doprinos da deveto donatorsko veče bude ispunjeno radošću i ljubavlju i dopre do svakog građanina naše Republike", navodi se u zahvalnici. 

Cvijanovićeva je naglasila da će se, zahvaljujući toj akciji, već na proljeće moći obezbijediti nabavka uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju, "čarobnog robota", koji će pomoći djeci sa problemima u kretanju. 

"Republika Srpska može biti ponosna što ima toliko mladih talentovanih ljudi velikog srca. Želim vam uspjeh i sreću u vašem daljem ličnom i profesionalnom usavršvanju", navodi se u zahvalnici predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović. 

Akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" održana je 23. decembra u Banjaluci i na njoj je prikupljeno 1,4 miliona KM, ne računajući sredstva prikuljena putem poziva na humanitarni broj otvoren za ovu namjenu.