Istočno Sarajevo

Cvijanovićeva se sastala sa rukovodstvom Bolnice "Srbija"

  • 08.10.2020. 10:36

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se danas u Istočnom Sarajevu sa rukovodstvom Bolnice "Srbija" na čelu sa direktorom ove zdravstvene ustanove Nebojšom Šešlijom.

Teme razgovora su, između ostalog, trenutno funkcionisanje ove zdravstvene ustanove i planovi za budući rad.

- Mi želimo da ovo područje popunimo svim mogućim sadržajima, kako bi naši građani ovdje imali sve što im je potrebno", rekla je Cvijanović u Istočnom Sarajevu nakon sastanka sa rukovodstvom Bolnice "Srbija", koje je predvodio direktor ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija.

Ona je podsjetila da je u ovom gradu mnogo projekata realizovano, a posebno je istakla izgradnju nove bolnice, te je izrazila zadovoljstvo što će uskoro biti završena i opremljena nova zgrada Zavoda za transfuziologiju, kao i ostali sadržaji u okviru bolničkih kapaciteta.

- Meni je zadovoljstvo što sam danas ovdje sa ovim vrijednim ljudima, koji su u ovom periodu korone podnijeli najveći teret, a to su naši radnici u zdravstvu i bez njih bi mnoge stvari izgledale drugačije. Zahvalnost za svu tu upornost i predan rad - navela je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je Vlada Srpske već odavno prepoznala potrebu da je ovo područje strateški prostor.

- Zbog toga mnogo je infrastrukturnih projekata i drugih sadržaja vezanih i za omladinu i za penzionere i za djecu - poručila je Cvijanovićeva i dodala da vjeruje u budućnost Istočnog Sarajeva.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић