Predsjednik Republike Srpske

Cvijanovićeva nastavlja posjetu Sjedinjenim Američkim Državama

  • 07.02.2020. 07:36

Cvijanovićeva je juče u razgovoru sa izvršnim potpredsjednikom američkog Atlantskog savjeta Dejmonom Vilsonom izrazila uvjerenje da će dosadašnja saradnja sa SAD u oblasti bezbjednosti biti nastavljena kako bi nivo bezbjednosti u Republici Srpskoj i BiH bio podignut na viši nivo.

Na sastanku u Vašingtonu razgovarano je o aktuelnim bezbjednosnim izazovima sa kojima se suočavaju Republika Srpska i BiH, kao i zemlje zapadnog Balkana, te o vojnoj budućnosti BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Predsjednik Srpske prisustvovala je 68. Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Ovogodišnjem Nacionalnom molitvenom doručku, na koji Cvijanovićevu tradicionalno pozivaju, prisustvovalo je više od 1.000 međunarodnih gostiju iz više od 140 zemalja.

Cvijanovićeva se, u okviru posjete SAD, juče u Pentagonu sastala sa komandantom Nacionalne garde Merilenda generalom Timotijem Govenom.

Na sastanku je razgovarano o mogućnostima unapređenja dosadašnje saradnje institucija Republike Srpske i države Merilend, sa posebnim akcentom na civilni dio saradnje koji podrazumijeva vježbe civilne zaštite, sajber bezbjednost, te razmjenu studenata i akademskog osoblja. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић