Proslava u Brodu

Cvijanovićeva najavila podršku lokalnoj zajednicu

  • 22.12.2018. 21:35

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da će opština Brod i dalje uživati veliku podršku Vlade Republike Srpske i njenu, kao predsjednika Republike Srpske, te da će biti još dobrih projekata za građane ove lokalne zajednice.

Cvijanovićeva je večeras na proslavi izborne pobjede, koju je organizovao Opštinski odbor SNSD-a u Brodu, istakla da je SNSD već 23 godine u političkom životu, da ide uzlaznom linijom i da radi na dobrobit Republike Srpske, svih lokalnih zajednica i građana. 

"Opština Brod je dokazala koliko je bilo važno sarađivati sa Vladom Republike Srpske, da su realizovani brojni projekti i koliko je bilo važno biti dio svih tih aktivnosti", rekla je Cvijanovićeva. 

Ona je istakla da SNSD u dobrom raspoloženju proslavlja veliku pobjedu na izborima sva četiri nivoa i da hoće da pokaže da partijska organizacija donosi dobre rezultate. 

Prema njenim riječima, SNSD večeras u Brodu obilježava i druge uspjehe - kapacitet Republike Srpske da može sprovesti izbore, pobijediti na tim izborima, ali i formirati vlast nakon sprovedenih izbora. 

"Imamo i novu Vladu koja danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske raspravlja o budžetu. Zadovoljna sam i saradnjom koju sam imala kao predsjednik Vlade sa opštinom Brod", rekla je Cvijanovićeva. 

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Brod Ilija Jovičić izrazio je zadovoljstvo posjetom Cvijanovićeve i istakao da se večeras okupio najagilniji dio članstva i simpatizera stranke. 

"Ovdje smo da obilježimo pobjedu SNSD-a u Republici Srpskoj i Brodu. Očekujemo još bolje rezultate u budućem vremenu, jer smo stalno u usponu. Treba nam više jedinstva i sloge i rezultati neće izostati", rekao je Jovičić novinarima. 

On je dodao da SNSD u Brodu vodi glavnu riječ i da snosi odgovornost za sve što se dešava. 

"Do sada smo riješili mnoga pitanja uz pomoć Vlade. Mnogo toga smo započeli i idemo ka tome da ova lokalna zajednica uhvati korak s drugima opštinama Republike Srpske", rekao je Jovičić. 

Večerašnjoj svečanosti prisustvovao je i potpredsjednik Republike Srpske Josip Jerković, načelnik opštine Derventa Milorad Simić i drugi gosti. 

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.