Predsjednik Republike Srpske

Cvijanovićeva na velikoj izbornoj proslavi u Omarskoj

  • 30.11.2018. 21:26

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović večeras je u Omarskoj kod Prijedora prisustvovala proslavi velike izborne pobjede koju organizuje Gradski odbor SNSD-a Prijedor.

"Ovo je prilika da se zahvalimo svim našim aktivistima na predanom radu i što smo zajedno došli do ove pobjede", rekla je novinarima Cvijanovićeva. 

Ona je dodala da je sigurna da bez SNSD-a i snage koja se pokazuje na terenu i bez ljudi koji su posvećeni da očuvaju i da sprovode politiku SNSD-a, pobjede ne bi bilo. 

"Ovo je bila velika pobjeda i ovo je veče našeg druženja i našeg prijateljstva", rekla je Cvijanovićeva, koja je potpredsjednik SNSD-a. 

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać izjavio je da je ova politička organizacija na nedavno završenim izborima postigla dobar rezultat. 

"Mi smo zadovoljni i ovdje je naša predsjednica Republike pobijedila sa više od 5.500 glasova razlike, a srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sa više od pet hiljada glasova i mi večeras stvarno imamo razloga za slavlje", rekao je Bursać. 

Prema potvrđenim izbornim rezultatima, Cvijanovićeva je u Prijedoru osvojila 18.185 glasova, a kandidat Saveza za promjene Vukota Govedarica osvojio 12.470, dok je Dodik u ovom gradu osvojio 20.116 glasova, a kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić 15.194 glasa. 

Ovoj svečanosti prisustvovalo je više od 800 zvanica, među kojima je potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović, članovi Gradskog odbora stranke i članovi mjesnih odbora SNSD-a, kao i mnogobrojni simpatizeri stranke.