Predsjednik Republike Srpske

Cvijanovićeva čestitala vaterpolistima i Arunovićevoj 

20:28, 23.06.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja Svjetske lige i reprezentativki Srbije u streljaštvu Zorani Arunović, koja je danas Srbiji donijela prvu zlatnu medalju na Evropskim igrama u Minsku.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo da, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, igračima, selektoru i stručnom štabu Vaterpolo reprezentacije Srbije uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja Svjetske lige", navedeno je u čestitki. 

Cvijanovićeva ističe da su vaterpolisti Srbije mnogo puta do sada pokazali da timski rad, upornost i predanost donose uspjeh i na najljepši mogući način postali najbolji ambasadori svoje države i naroda, što stanovnike Republike Srpske čini ponosnim. 

"Uz iskrene želje da i u budućnosti nastave da ostvarujete samo najbolje rezultate i da vam osvajanje Svjetske lige bude podstrek za dalje uspjehe, srdačno vas pozdravljam", navedeno je u čestitki predsjednika Republike Srpske. 

Cvijanovićeva je uputila čestitku i reprezentativki Srbije u streljaštvu Zorani Arunović, koja je danas Srbiji donijela prvu zlatnu medalju na Evropskim igrama u Minsku. 

Predsjednik Republike Srpske je poželjela puno sportske sreće i uspjeha, kako Zorani Arunović, tako i ostalim takmičarima iz Srbije, saopšteno je kabineta predsjednika Republike Srpske. 

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je Svjetsku ligu pošto je u finalu pobijedila Hrvatsku rezultatom 12:11 i time osigurala vizu za Olimpijske igre. 

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je zlatnu medalju na Evropskim sportskim igrama u Minsku. Ona je bila najbolja u disciplini vazdušni pištolj u rastojanju od 10 metara.