Cvijanovićeva čestitala Brnabićevoj izbor za predsjednika Vlade Srbije

  • 28.10.2020. 20:33

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Ani Brnabić izbor za predsjednika Vlade Republike Srbije, ističući da je za Srpsku i njene građane od izuzetne važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.

"S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije", naglasila je predsjednik Srpske.

View this post on Instagram

У име грађана Републике Српске и у своје име упућујем Вам искрене честитке поводом избора за предсједницу Владе Републике Србије. Увјерена сам да ћете, заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да водите одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбиједити даљи економски и свеукупни развој. За Републику Српску и њене грађане од изузетне је важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности. С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије. Уз искрено увјерење да ће Република Србија успјешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију, како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успјеха у будућем раду.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) on

U čestitki upućenoj u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Cvijanovićeva je izrazila uvjerenje da će Brnabićeva, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodi odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj.

"Uz iskreno uvjerenje da će Republika Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина