Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Vjerujem u pobjedu SNSD na lokalnim izborima

  • 12.07.2020. 13:07

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je u Tesliću da vjeruje u izbornu pobjedu ove partije i kandidata za načelnika opštine Dragana Bogdanića da bi se lokalna vlast povezala sa republičkom u rješavanju programskih aktivnosti neophodnih za razvoj opštine.

"Mi strpljivo gradimo svoj put u Tesliću zato što znamo koliko je važno da se poveže sa republičkim vlastima i da konačno imamo nekoga da predlaže adekvatne programe i projekte, važne za život građana. Ono što vidimo u Tesliću za vrijeme ove lokalne vlasti je ukupna, totalna i kontinuirana degradacija svega i svačega", izjavila je novinarima Cvijanović.

Cvijanović je istakla da može posvjedočiti kako je ova opština izgledala u prethodnom periodu i kako je mogla da se izgradi kao urbana životna sredina za građane.

Ona je naglasila da je Tesliću potrebna ozbiljna politička struktura koja će se ostvariti pobjedom SNSD-a na lokalnim izborima i moći da komunicira sa vlastima na nivou Republike Srpske i kandiduje neophodne programe.

"Znamo da su građani Teslića životno zainteresovani za nekoliko velikih infrastrukturnih projekata, ali isto tako i određene projekte za komunalnu infrastrukturu lokalnog karaktera koja će svakako pospješiti život", izjavila je Cvijanović.

Ona je dodala da opredjeljenje SNSD-a i dalje ostaje veza sa Republikom o pitanju povećanja zaposlenosti u Tesliću.

Cvijanović vjeruje u pobjedu SNSD-a u Tesliću s obzirom na to da se taj put gradi strpljivo.

"Nemamo nervozu, znamo šta nudimo građanima i znamo da će oni to sigurno prepoznati. To što nisu prepoznali u nekom prethodnom periodu, zapravo pokazuje da je, evo, došlo vrijeme da se okrene novi list", izjavila je Cvijanović.

Ona je, govoreći o opštim izborima, istakla da SNSD u Tesliću uvijek ima dobar izborni rezultat i da pobjeđuje, ali da na lokalu dođe do nekih zakulisnih igara.

"Vjerujem u dobru volju građana Teslića koji žele da žive u naprednom, razvijenom gradu, sa riješenim problemima, koji evo već decenijema ostaju neriješeni. Mi smo tu kao politička ponuda koja može da to uradi za ovaj grad", naglasila je Cvijanović.

Opštinski odbor SNSD-a Teslić podržao je danas kandidaturu Dragana Bogdanića za načelnika opštine Teslić.

Pored Cvijanovićeve, sjednici su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина