Predsjednica Republike Srpske

Cvijanović: Srpska za jačanje saradnje sa kompanijom NCR

  • 27.08.2019. 15:31

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas sa predstavnicima kompanije NCR Banjaluka i izrazila opredijeljenost za jačanje saradnje institucija Srpske sa ovom američkom kompanijom.

Cvijanovićeva je ocijenila da je ulaskom NCR na ovdašnje tržište omogućeno otvaranje novih radnih mjesta, te znatno povećana konkurentnost Republike Srpske u odnosu na okruženje.

Iz Biroa predsjednice Srpske za odnose sa javnošću saopšteno je da je sastanak sa predstavnicima preduzeća NCR Banjaluka nastavak razgovora koji je Cvijanovićeva započela u junu u glavnom sjedištu ove kompanije u Atlanti s ciljem proširenja poslovanja u Republici Srpskoj i povećanju broja zaposlenih.

Kompanija NCR u Banjaluci uspješno posluje od 2016. godine i trenutno zapošljava više od 200 visokoobrazovanih radnika mlađe populacije.

Sastanku je prisustvovao i ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.