Petar Ivancov u Banjaluci

Cvijanović: Srpska pokazala efikasnost u formiranju vlasti 

  • 25.12.2018. 14:14

Republika Srpska prva je u BiH sprovela izborne rezultate, te konstituisanjem Vlade i usvajanjem budžeta i Programa ekonomskih reformi pokazala da se formiranje vlasti može odvijati brzo i efikasno, istakla je danas u Banjaluci predsjednik Srpske Željka Cvijanović tokom razgovora sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim.

Sagovornici su razmijenili mišljenje o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj i BiH, s akcentom na formiranje vlasti nakon proteklih opštih izbora, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. 

U saopštenju se navodi da Srpska, kao i u prethodnom periodu, prednjači u odnosu na ostale u BiH, te očekuje da će što prije biti pristupljeno procesu formiranja vlasti na svim nivoima u BiH. 

Cvijanovićeva je informisala Ivancova o pripremama za obilježavanje Dana Republike - 9. januar, koji će biti obilježen svečano i dostojanstveno pod sloganom "Ponosna i vječna". 

Ona je zahvalila Ruskoj Federaciji za odličnu saradnju sa Republikom Srpskom za vrijeme njenog mandata kao predsjednika Vlade, te izrazila uvjerenje da će visok stepen saradnje biti nastavljen.  

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина