Aktiv žena SNSD-a

Cvijanović: Politički cilj stranke jaka Republika Srpska

  • 14.07.2018. 19:38

Potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović i kandat za predsjednika RS pred Aktiv žena te stranke u Bileći objasnila je kako politički cilj stranke jaka Republika Srpska. 

Od Bileće, u tom smislu očekuje apsolutnu podršku. U toj opštini kandidati SNSD-a će, uvjerena je Cvijanović, dobiti povjerenje građana za dvije pojedinačne funkcije, za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.
 
"Bileća je, takođe, jedna od opština koja je bila primalac i određenih sredstava, u realizaciji mnogobrojnih projekata i imamo odličnu saradnju sa lokalnom vlasti što je ključ za razvoj jedne opštine", rekla je Željka Cvijanović.

Cvijanovićeva je poslije sastanaka sa Aktivom žena bilećkog SNSD-a istakla da je razgovarano o zadacima i prioritetima koji treba da se pokrenu u narednim mjesecima. Za pomoć koju predsjednica Vlade upućuje Bilećina zahvalio se i načelnik, SNSD-ov Miljan Aleksić. 

Zahvaljujući pomoći Vlade, Bileća je, kaže, postala veliko gradilište.

"Vidite da mašine ne staju od početka do kraja Bileće, asfaltiraju se putevi, igrališta, mislim da jedino ko je slijep ne vidi to šta se radi. Mislim da ćemo ove godine skoro u svako selo u Bileći dovesti vodu postavljanjem još jedno i neka druga korita, putevi se rade u još pet sela, znači radi se punom parom", kaže Miljan Aleksić, načelnik Bileće.

Vlada Republike Srpske tokom ove godine u opštinu Bileća ulaže 850.000 KM kroz program javnih investicija. Odoboreni projekti i projekti predloženi za odobravanje u ovoj godini, između ostalih, su izgradnja vodovoda u selu Baljci, te nekoliko projekata izgradnje i rekonstrukcije lokalne putne infrastrukture.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.