Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Odluka DNS-a ne može poremetiti izborni proces

  • 18.10.2020. 13:08

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da izlazak DNS-a iz vladajuće koalicije ne može da poremeti izborni proces, niti dalji razvoj i izgradnju Republike Srpske.

Cvijanovićeva je navela da jeste neobično da se ovo dešava na početku kampanje za predstojeće izbore, ali da bi bilo neobično i da se nastavi neki angažman bez dovoljno iskrenosti i međusobnog povjerenja.

Ona je dodala da je riječ o odluci DNS-a na koju imaju pravo, ali da apsolutno ne stoje stari koje se adresiraju prema SNSD-u.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nemate pravo da budete neiskreni, da lijepite etikete i da govorite da vam je neko razvalio političku partiju. Političke partije se čuvaju tako što imaju adekvatno rukovodstvo i strukturu. Ne može vam niko razvaliti partiju, ako vi znate njom da upravljate", poručila je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je istakla da vladajuća koalicija nastavlja da funkcioniše. "Naravno, govorim o svima onima koji žele da budu u koaliciji, njih je već mnogo i očekujemo dobre izborne rezultate i saradnju koja će biti jača na lokalnom i na republičkom nivou, te na nivou BiH", dodala je Cvijanovićeva.

Na pitanje šta će biti sa kadrovima DNS-a na brojnim pozicijama, Cvijanovićeva je odgovorila da je jedan scenario da se oni zamijene drugim kadrovima u okviru koalicije, a drugi da promijene mišljenje.

Predsjedništvo DNS-a odlučilo je na jučerašnjoj sjednici da ova stranka izlazi iz vladajuće koalicije u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.