Predsjednik Republike Srpske

Cvijanović: Narodna skupština - stub državnosti Srpske

  • 24.10.2019. 15:59

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je Narodna skupština Republike Srpske stub državnosti Srpske i pokazatelj demokratskog kapaciteta društva.

"Narodna skupština Republike Srpske pokazuje našu sposobnost da trajemo sve ove godine, sprovodimo demokratske procedure i radimo u interesu naroda", rekla je Cvijanovićeva Srni, povodom obilježavanja 28 godina rada Narodne skupštine Republike Srpske.

Ona je istakla da je značajno da je Narodna skupština jedna od institucija Republike Srpske koja u kontinuitetu bilježi uspjeh na jačanju stabilnosti Srpske.

- Najviša zakonodavna institucija doprinosi onome što jesu politike Vlade Republike Srpske, a s ciljem obezbjeđivanja ekonomske, socijalne i svake druge sigurnosti. Moramo biti ponosni na našu Narodnu skupštinu koja je oslonac funkcionisanja sistema. Čestitam svima koji su izabrani od naroda u čijem interesu treba da rade, a u skladu sa povjerenjem koje su dobili. Naš cilj jeste jaka i stabilna Republika Srpska - poručila je Cvijanovićeva.

Danas se navršilo 28 godina od proglašenja Skupštine srpskog naroda BiH, nakon što su 14. oktobra srpski poslanici preglasani u Skupštini tadašnje SR BiH.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)