Cvijanović: Crveni krst Srpske daje veliki doprinos društvu

  • 07.05.2020. 13:21

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 8. maja, Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta, uputila je čestitku svim zaposlenim, volonterima i članovima Crvenog krsta Republike Srpske.

- Povodom 8. maja, Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta, svim zaposlenim,  volonterima i članovima Crvenog krsta Republike Srpske, upućujem srdačne čestitke - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da Crveni krst Srpske daje veliki doprinos društvu.

- Humana i plemenita misija vaše organizacije i aktivnosti koje sprovodite sa porukama jedinstva, solidarnosti i dobre volje, daje veliki doprinos društvu socijalne pravde, što je jedan od temelja na kojim počiva Republika Srpska. Ogroman napor koji cjelokupna struktura Crvenog krsta Republike Srpske ulaže u brojnim humanitarnim i akcijama od značaja za naše stanovništvo u redovnim i vanrednim okolnostima, potvrdio je izuzetnu važnost postojanja i rada vaše organizacije - poručila je Cvijanovićeva.

Uputila je izraze posebne zahvalnosti i podrške za posvećen rad i nesebičnu humanost koju Crveni krst pokazuje i u vrijeme borbe protiv pandemije izazvane virusom korona.

- Stavljajući sve svoje kapacitete na raspolaganje institucijama Republike Srpske, kroz svakodnevno djelovanje na terenu i sprovođenje brojnih aktivnosti sa kojima se kao društvo do sada nismo suočavali, značajno ste doprinijeli zaštiti života i zdravlja stanovnika Republike Srpske. Јoš jednom vam čestitam Svjetski dan Crvenog krsta i Nedjelju Crvenog krsta, u želji da trajno budete angažovani u aktivnostima čiji je cilj da se pomogne čovjeku i očuvaju humane vrijednosti u društvu - navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином