Kandidat za gradonačelnika Trebinja

Ćurić: Široka podrška znači, ali i obavezuje

  • 24.12.2018. 17:03

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić rekao je Srni da će ova stranka, zajedno sa koalicionim partnerima, nastaviti da realizuje sve obećano prije lokalnih izbora 2016. godine.

Ćurić je naveo da je iz opravdanih razloga došlo do održavanja vanrednih izbora za gradonačelnika Trebinja, koji će biti održani 17. februara, ali da je važno da bude nastavljena realizacija započetih projekata. 

Ćurićevu kandidaturu podržalo je devet stranaka - SNSD, DNS, SP, Partija ujedinjenih penzionera, Pokret za Trebinje, Ujedinjena Srpska, Srpska radikalna stranka, Demokratski savez i Narodni demokratski pokret. 

"To svakako znači, ali i obavezuje. Nadam se da nećemo iznevjeriti povjerenje koje nam je ukazano. Narod je rekao svoje i na posljednjim, opštim izborima. Naša poruka je da se rad ocjenjuje. Niko od nas nije ovdje zbog funkcija", rekao je Ćurić. 

On kaže da su od opozicionih partija učešće na izborima prijavili PDP i SDS, te podsjeća da je rok za prijavu kandidata 31. decembar. 

Đurić je naveo da SNSD trenutno ima 22 od ukupno 29 odbornika u Skupštini grada Trebinja, što je značajno i zbog potencijalnih investitora. 

"Važno nam je svako novo radno mjesto. Činjenica je da se investitori uvijek raspituju koliko je stabilna politička situacija u Trebinju. Mi sad imamo lokalnu, entitetsku i vlast na nivou BiH, što svakako uliva povjerenje", rekao je Ćurić.