Predsjednik NSRS

Čubrilović umjesto novogodišnjeg prijema donirao novac

  • 28.12.2018. 13:33

Čubrilović je sredstava donirao za podršku neprofitnim udruženjima i organizacijama čije je područje djelovanja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, a koja se bave humanitarnim, socijalnim i obrazovnim aktivnostima. 

Riječ je o Centru za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Banjaluka, Savezu udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske – "Savez Menerali Republike Srpske", Udruženju "Mrvice", Srpskom pjevačkom društvu "Sloga" Sarajevo, vrtiću "Majka Hrabrost" Drvar, Pravoslavnom centru za mlade Mitropolije dabrobosanske "Sveti Petar sarajevski". 

Sredstva su odobrena i Šahovskom savezu invalida Republike Srpske, Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" Pale, te Udruženju omladine i roditelja "Vratite nam osmijeh" iz Istočnog Sarajeva. 

Čubrilović je dio sredstava uplatio i u okviru humanitarane akcije "S ljubavlju, hrabrim srcima", saopšteno je iz Narodne skupštine. 

"I ove godine smo odustali od organizacije novogodišnjeg prijema u Narodnoj skupštini i odlučili da određenom donacijom pomognemo rad udruženja i organizacija kojima je potrebna podrška šire društvene zajednice", rekao je Čubrilović. 

On će upriličiti novogodišnji prijem samo za predstavnike medijskih kuća koji prate rad Narodne skupštine.