Predsjednik NSRS

Čubrilović: Mićo Mićić ovu bitku izgubio, ali njegovi uspješni projekti ostaće na ponos i trajno sjećanje

13:50, 23.12.2020.
Izvor: ATV
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas telegram saučešća Gradu Bijeljina i porodici gradonačelnika Miće Mićića.

"U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje lično ime upućujem vam izraze iskrenog žaljenja zbog smrti gospodina Miće Mićića. Gospodin Mićić ostaće upamćen kao čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao profesionalno i uspješno. Po dobrim rezultatima pamtimo ga iz vremena kada je bio ministar za izbjegla i raseljena lica i ministar rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske, a posebno kao načelnika, potom gradonačelnika Bijeljine koja je za 16 godina, koliko je bio na njenom čelu, izrasla u istinski grad po mjeri svih njenih stanovnika", napisao je Čubrilović u telegramu.
   
On je naveo da je odlazak Miće Mićića još jedna opomena svima da virus korona ne bira i da moramo učiniti sve što je u našoj moći da se zaštitimo i spasimo svaki život u Republici Srpskoj. 

"Nažalost, Mićo Mićić je ovu bitku izgubio, ali njegovi uspješno realizovani projekti, posebno u gradu Bijeljina, ostaće na ponos i trajno sjećanje. Neka mu je vječna slava i hvala", navodi se u telegramu predsjednika Narodne skupštine.