Sokolac

Čubrilović: DEMOS ima veliku podršku na terenu

  • 15.03.2019. 20:00

Predsjednik Demokratskog saveza (DEMOS-a) Nedeljko Čubrilović razgovarao je večeras na Sokocu sa rukovodstvom Opštinskog odbora ove stranke, u kojoj do kraja marta treba da bude izabrano rukovodstvo u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj.

Čubrilović je rekao Srni da je za DEMOS važno kako stanovništvo u ovoj regiji reaguje na novu političku opciju i naglasio da OO Sokolac ima nepodijeljenu podršku stranke. 

On je istakao da DEMOS ima veliku podršku građana na terenu i izrazio nadu da će tu energiju zadržati do lokalnih izbora, koji će pokazati pravu vrijednost ove stranke. 

Čubrilović je rekao da OO DEMOS-a na Sokocu dobro sarađuje sa ljudima koji namjeravaju da čine većinu u lokalnom parlamentu, te izrazio nadu da će predstavnici ove stranke uspjeti da se dogovore sa koalicionim partnerima. 

Predsjednik OO DEMOS-a Sokolac Ljubomir Erić rekao je da ova stranka očekuje veliki priliv članstva i da već ima respektabilan broj mladih i obrazovanih ljudi koji joj se pridružuju, te nastoji kadrovski i brojčano ojačati. 

On je istakao da je anketa među članstvom pokazala da se 99 odsto ranijih članova DNS-a na Sokocu izjasnilo za DEMOS. 

"Bićemo novi dah na ovim prostorima kada je riječ o političkom životu i politička opcija koja već sada pokazuje snagu u svim segmentima političkog i društvenog života romanijske regije", naglasio je Erić. 

On je dodao da treći dolazak predsjednika DEMOS-a Nedeljka Čubrilovića na Sokolac od osnivačke skupštine u Opštinskom odboru ove stranke doživljavaju kao vjetar u leđa za ono što rade.